Zadajte hľadaný výraz

Z domova Zaujímavosti

Bez komentára

Bez komentára
insert_photoJuraj Huba - poľnoinfo.sk

Arogantnosť, či len nebezpečná hlúposť? Niekedy jedna fotografia povie viac, ako obsiahly článok.

Autor článku: poľnoinfo.sk
Zdroj obrázku: Juraj Huba - poľnoinfo.sk

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
9 Komentárov
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Inline Feedbacks
View all comments
Jozef Artim
Jozef Artim
20. máj 2016 9:31

Hlúpa arogancia, dumping, potraviny zadarmo, po nás potopa.

RS
RS
20. máj 2016 10:34

ale to je asi cena, ktorú platia farmárom… a ešte + tuk

L.D.
L.D.
20. máj 2016 14:08

Myslím, že to, čo v tej škatuli predávajú už ani nie je mlieko. Skôr biela voda, odstredené mlieko ochudobnené o tuky a asi najväčšiu cenu má ten obal… Hanba takým obchodníkom!

top farmár
top farmár
20. máj 2016 16:37

Hanba štátnej potravinovej a veterinárnej správe, hanba regionálnym úradom verejného zdravotníctva, že nemajú problém s kvalitou potravín v reťazcoch, malého farmára budú ničiť za to, že nemá nerezové platne na stenách namiesto soklu a náhrady potravín na pultoch sú OK, aké sú v tom úplatky? Čo má spoločné tá krabica… Celý komentár »

JM
JM
20. máj 2016 21:55

Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť ,že orgány zodpovedné za kontrolu kvality potravín zlihajú tak ako v minulosti tak isto zlihajú aj dnes. Do naších mäsokombinátov sa navážalo mäso z rezerv ktorému prešla doba skladovania a nám nevadilo z toho mnohokrát už zeleného mäsa vyrábať a ponúkať výrobky pre spotrebiteľa.Dôvod .Museli… Celý komentár »

top farmar
top farmar
22. máj 2016 0:28

Orgány nezlyhávajú,ale sú uplatné,tak ako si nikto nevie predstaviť. Reťazec je svätý, keď bude namiesto mlieka predávať moč,tak za úplatu je to OK. Neviete si nikto predstaviť, čo si reťazce dovolujú s požehnaním orgánov kontroly. Problém je aj to, že národ to konzumuje bez problémov.

Ladislav
Ladislav
22. máj 2016 8:40

Ja verim, ze je v krabici na obrazku normalne mlieko, urcite nie moc alebo nieco ine. Totiz, v tomto pripade nema zmysel podvadzat , kedze je cena vykupu tak nizka, tak ani nema zmysel spochybnovat kvalitu(aj ked nikto netvrdi, reklama uz vobec nie, ze je to zrovna kvalita najvyssia). Takisto… Celý komentár »

Mlieko
Mlieko
23. máj 2016 12:59

Je smutné, že všetky reťazce naskočili na „udičku“ reťazcu, ktorý „z lásky k Slovensku“, ktorý od istého času začal ponúkať najlacnejšie 1,5%-né mlieko. Navyše je smutné, že pokým sa slovenské reťazce spamätali (a zaplatili veľké peniaze za bilboardy), už začali zahraničné reťazce ponúkať 29 centové mlieko. Už len čakám, aká… Celý komentár »

jm
jm
23. máj 2016 23:00

Je to jednoducho obchodný trik alebo skkôr cestovný poriadok pre zákazníka.Ja sa veľakrát až pousmejem keď známi začne recitovať básničku o výhodných cenách. Pri tom si neuvedomuje ,že sa jedná len o obyčajnú manipuláciu z jeho osobou. Kupuje aj to čo vôbec nepotrbuje. Pomohlo by určite niečo ako stanovená cena… Celý komentár »