Zadajte hľadaný výraz

Poľnovízia Z domova

Stropovanie priamych platieb po roku 2020?

Slovensko o peniaze pri prípadnom stropovaní priamych platieb nepríde. So stropovaním nemá výrazný problém ani ministerka pôdohospodárstva Gabriela Matečná, alebo generálny riaditeľ Pôdohospodárskej platobnej agentúry Juraj Kožuch. Viac v zázname poľnovízie z diskusie na Agrokomplexe 2017.

Autor článku: Juraj Huba - poľnoinfo.sk
Zdroj obrázku:

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
4 Komentárov
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Inline Feedbacks
View all comments
Danka Moravčíková
Danka Moravčíková
24. august 2017 15:11

Niekoľkokrát som si vypočula diskusiu a je pre mňa prekvapujúce jednak konštatovanie o nedostatku analytických kapacít, ako aj vyjadrené presvedčenie, že analytika je len exaktná veda. SPU v Nitre disponuje kvalitnými ľuďmi napr. aj v oblasti agrárnej ekonómie, ktorých odborné schopnosti ostávajú na domácej pôde nevyužité. No a keďže mojou… Celý komentár »

realista
realista
24. august 2017 21:39

RE p. Moravčíková – súhlasím a to ste ešte zabudli na VÚEPP či ako to teraz premenovali v rámci reštrukturalizácie rezortných výskumných ústavov a to nehovoriac o niekoľkých stovkách zamestnancov ministerstva – zdôrazňujem zamestnancov ministerstva nie PPA, a externých firmách ….

Ivan
Ivan
25. august 2017 14:46

To hádam nemyslíte vážne, že VÚEPP má kvalitný tím? Za posledné roky nič poriadne nespravili, len prežívajú. A SPU, pozrite sa do rebríčkov najlepších univerzít v SR a v Európe. (Nehovorím o svete) Kde je SPU? Kde je jej vedecký výskum? Prepáčte, ale ne/kvalita tejto univerzity je do očí bijúca.

Jaro
Jaro
12. september 2017 20:17

Danka Moravcikova, vy ste viedli subor na skole, aj ucili ludovu kulturu. Vdaka Vam viem co je to fajansa :)Boli to krasne casy.