Zadajte hľadaný výraz

Potravinárstvo Z domova

Heineken prestal vyrábať pivo Zlatý Bažant Nealko

Heineken prestal vyrábať pivo Zlatý Bažant Nealko
insert_photoarchív poľnoinfo.sk

Spoločnosť HEINEKEN Slovensko po 20 rokoch prestala variť pivo Zlatý Bažant Nealko. Dvadsať rokov, ako informujú na svojej webstránke, je pomerne dlhá doba, počas ktorej sa vyvíja aj spoločnosť a s tým aj spotrebiteľské návyky a potreby súvisiace so zmenou životného štýlu.

Spotrebitelia oveľa viac dbajú na to, čo konzumujú, dodržiavajú zdravý životný štýl, robia uvedomelé a zodpovedné rozhodnutia a o to väčšie nároky kladú na produkty, ktoré kupujú. Jedným z trendov je aj striedmejšia a zodpovednejšia konzumácia alkoholu alebo jeho úplné vylúčenie v určitých situáciách, v ktorých je jeho tolerancia nulová. A aj napriek označeniu Zlatý Bažant Nealko – nealkoholické pivo vždy malé, legislatívne povolené množstvo alkoholu obsahovalo (max. 0,5 % objemu). 

“Rozhodli sme sa preto ukončiť výrobu tohto produktu, ktorý v súčasnej dobe už nespĺňal naše predstavy a požiadavky pri napĺňaní potrieb zákazníkov, ktorí vnímajú alkohol veľmi citlivo. Nebolo to jednoduché rozhodnutie. Zlatý Bažant Nealko bol medzi našimi spotrebiteľmi vnímaný veľmi pozitívne, bol to úspešný produkt ako na Slovensku, tak aj v zahraničí. Avšak, aj napriek názvu Nealko sme si vedomí, že v ňom ostalo isté množstvo alkoholu. Preto sme sa rozhodli ukončiť výrobu piva Zlatý Bažant Nealko,” vyjadril sa na stránke Odin Goedhart, generálny riaditeľ HEINEKEN Slovensko.

Autor článku: TASR
Zdroj obrázku: archív poľnoinfo.sk

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
4 Komentárov
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Inline Feedbacks
View all comments
realista
realista
25. február 2018 20:04

normálne som sa zľakol..

realista
realista
25. február 2018 20:05

pre p. Hubu –> “opive.sk/ako-slovenske-media-skocili-na-lep-heinekenu/”

Juraj Huba - prevádzkovateľ poľnoinfo
Juraj Huba - prevádzkovateľ poľnoinfo
25. február 2018 22:48

Realista, tak toto je góóóóóól! Už som bol ráno nachystaný zastaviť sa v Metre na doplnenie zásob môjho obľúbeného Nealko Bažanta. Ušetrili ste mi peniaze a miesto v špajzi. Ostatným sa ospravedlňujem za uvedenie do omylu. Nabudúce, keď si u mňa Heineken objedná PR článok, bude to mať so stopercentnou… Celý komentár »

agrarnik zHN
agrarnik zHN
26. február 2018 8:51

Treba prejsť na iný pivovar tj, najväčší trest pre Heineken