Zadajte hľadaný výraz

Z domova Zaujímavosti

Zmena termínu Dňa poľa jarných prác

Zmena termínu Dňa poľa jarných prác
insert_photoAGRION

Z dôvodu nepriaznivého vývoja počasia, ktoré má nastať v nasledujúcich dňoch, sa organizátori Dňa poľa jarných prác rozhodli pre zmenu termínu. Podujatie sa uskutoční v novom termíne – 5. apríla 2018 od 11.00 v obci Stretavka (okres Michalovce).

„Zmena termínu sa nám zdala ako jediné správne riešenie, ak chceme pred poľnohospodárskou verejnosťou prezentovať 17 vystavovateľov z oblasti dovozu, predaja a výroby techniky. Podujatie sa stretlo medzi členmi AGRION – Združenia dodávateľov pôdohospodárskej techniky v SR s pozitívnym ohlasom a preto veríme, že mu zmena termínu pomôže. Cieľom je, aby poľnohospodári na východnom Slovensku videli viac ako stovku strojov svetových značiek v pracovnom nasadení,“ hovorí Peter Matejovič, prezident AGRION.

Pôvodný termín podujatia bol ešte v závere minulého roka stanovený na 20. marca 2018. Práve z dôvodu dlhodobej predpovede počasia, ktorá hovorí o prudkom ochladení, boli organizátori nútení zmeniť termín Dňa poľa.

Na podujatí v Stretávke sa 5. apríla 2018 predvedú najmä technologické linky na prípravu pôdy, sejbu, hnojenie a chemickú ochranu rastlín.

Autor článku: TS AGRION
Zdroj obrázku: AGRION

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
1 Komentár
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Inline Feedbacks
View all comments
realista
realista
17. marec 2018 12:45

a miesto sa nezmenilo ? To ste to už mohli usporiadať v Užhorode….