Zadajte hľadaný výraz

MPRV SR Z domova

MPRV: Stretnutie s farmármi sa neuskutoční

Na základe medializovaných informácií, že niektoré združenia farmárov navrhujú iný termín stretnutia s predstaviteľmi štátu, oznamujeme Vám, že plánované stretnutie dňa 12.4.2018 v Košiciach, sa neuskutoční. O ďalšom postupe Vás budeme informovať.

Autor článku: Michal Feik odbor komunikácie a marketingu - MPRV SR
Zdroj obrázku: archív poľnoinfo.sk

0 0 hlasov
Hodnotenie článku
Odoberať komentáre k tomuto článku
Upozorniť ma
guest
4 Komentárov
Najlepšie hodnotené
Najnovšie Najstaršie
Inline Feedbacks
View all comments
farmár
farmár
11. apríl 2018 12:38

Prosím Vás, kto zase rozhodol za všetkých farmárov? Čo s tými, ktorí nie sú v žiadnom združení? Kto nechcel, nemal ísť a nie zrušiť stretnutie. Haniska je také vhodné miesto na stretnutie farmárov z celého Východu? Dočká sa niekedy malý farmár pomoci od Vás? Asi nie. Niečo pustíte do éteru… Celý komentár »

Anonym
Anonym
11. apríl 2018 16:35

to sa dalo čakať, vladári sa boja nahnevaných sedliakov !!

krízový štáb
krízový štáb
11. apríl 2018 19:36

Farmári z juhu Slovenska, ktorí 8.marca 2018 s traktorovým sprievodom v celkovom počte 214 , prezentovali svoje požiadavky, ktoré zároveň odovzdali aj pani Ministerke. Pevne veria, že na celoslovenskom stretnutí s farmármi z okolia Košíc tiež budú mať možnosť vyjadriť svoje požiadavky, ktoré sú významné z celospoločenského hľadiska a čakajú… Celý komentár »

S..s
S..s
12. apríl 2018 14:14

Nikto nerozhodol za všetkých farmárov, združenia sa takto rozhodli pre to, lebo ministerstvo na stretnutie pozvalo len 4 farmárov z východu. Oni sami povedali, že bojujeme všetci spolu a za spoločné ciele, preto takisto chcú aby s ministerkou mali možnosť sa stretnúť všetci zastupcovia farmárov z celej SR